Britse gast steelt toilet..

De politie van de Britse havenstad Southampton buigt zich deze dagen over een bijzondere diefstal. Een caféklant heeft na een bezoek aan het toilet een van de urinoirs gedemonteerd en in zijn rugzak meegenomen.

De dief ging bijzonder professioneel te werk. Op de beelden van de bewakingscamera is te zien hoe hij eerst de waterleiding afsluit en vervolgens het toilet losschroeft en in zijn rugzak steekt. De man vond zelfs nog de tijd om zijn vingerafdrukken uit te wissen.

“We konden het eerst niet geloven”, verklaart Alan Dreja, eigenaar van de Royal Oak. “Het urinoir was zo professioneel gedemonteerd dat we dachten dat het was meegenomen voor reparatie.”

Update: Onze Razende Reporter Ploeg weet inmiddels te melden dat er beelden (graag meer informatie P) zijn gevonden op internet tót aan Australië en zo doende heeft de dief zich gemeld bij de politie..

Advertenties

One Response to Britse gast steelt toilet..

  1. ploeg schreef:

    ja en de beelden van die diefstal zijn verspreid tot aan australie toe toen werd de dief bang en heeft zich zelf aangegeven hij heeft het urinoir truggegeven en geen straf gekregen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: