Ballenjongen slaat keeper met ijzeren staaf

Brazilië is een land waar ballenjongens nogal eens de aandacht trekken. Vorig jaar promoveerde een jonge enthousiasteling een schot dat naast was gegaan tot een doelpunt door de bal alsnog in de goal te tikken. Afgelopen weekend sloeg een meelevende ballenjongen van Comercial met een ijzeren staaf in op de doelman van Botafogo (SP). De actie van Carlos Marcio dos Reis vond plaats in de slotfase van het duel tussen de twee clubs uit de provincie São Paulo. Comercial leidde op dat moment met 1-0 en Botafogo-doelman Marcão wilde haast maken om het spel te hervatten zodat zijn team op jacht zou kunnen gaan naar de gelijkmaker. Marcio liet de bal echter rustig achter het doel liggen, waarna Marcão er zelf maar heen spoedde.

Op weg naar het leer sloeg de veertigjarige gandula de haastige keeper met een ijzeren staaf hard op zijn achterste. Helemaal uit de lucht kwam de agressieve daad niet. Na afloop voerde Marcio aan dat hij daarvoor al klappen had gekregen van de doelman, die dat ook bekende. De twee hadden ruzie gekregen over het pakken van een bal.

De ballenjongen liet aan de lokale voetbalbond de blauwe plekken zien die de Botafogo-keeper hem had bezorgd. Marcio wil dat als verzachtende omstandigheid aanvoeren. Marcão zegt dat hij de verwondingen niet heeft veroorzaakt. ‘Zo hard heb ik hem niet geslagen.’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: