Rapperrr

Slim ShadyOke, carnaval is weer afgelopen. Als het goed is loopt iedereen weer een beetje recht, staan de neuzen weer naar  voren, kunnen de pinken weer bewogen worden en herstellen de levers zich van de aanslagen gepleegd. Vanwege technische mankementen komen de filmpjes van de nr 2 van de Vinkelse Optocht later dan gepland online, waarschijnlijk eind deze week. Vandaar nu eerst wat rapperrrrrs, ook altijd leuk om naar te kijken!

Allereerst de vatsige Andy Milonakis, de ster van MTV2. Met teksten die nergens op slaan en een uiterlijk van heb ik jou daar zal hij het vast niet ver schoppen in het rap wereldje, mijn advies >> blijf gewoon programma’s presenteren op MTV2 dan heeft niemand last van jou!

Nu even wat spul van eigen bodem. Hier een maffe Rotterdammer met connecties tot aan NY city, Anthony Pengel beter bekend als U-Niq met de videoclip van Wildin’ Out! Check die beat mafkezen!

 

En als klap op de vuurpijl de maistro himself aan het woord >> een live performance van Eminem – Lose Yourself. Stukke beter dan die MXL imitatie! Let hier ook op de achtergrond muziek verzorgd door The Roots bekend van het neuknummer The Seed 2.0!

Advertenties

3 Responses to Rapperrr

  1. Chantal schreef:

    Eminem blijf mijn favoriet.

    Groetjes Chantal.

  2. keepertje schreef:

    eminem rulez!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: