Fc Heijbra – Dn Hoan

16-05-07 Vinkel, Gister stond de wedstrijd tegen de nieuwkomer voor de deur. Een mooi affiche. Beide teams moesten winnen om in de strijd te blijven voor de koppositie.

Voor de wedstrijd werd 1 minuut stilte gehouden die bij alle voetballers als indrukwekkend en respectvol werd beschouwd.

Vanaf minuut 1 werd voor iedere meter gevochten. Dat resulteerde in een felle wedstrijd. 3 spelers moesten voor 5 minuten het veld ruimen. 2 spelers van D’n Hoan mochten bij hun palmeras een gele kaart schrijven!

Door goed positiespel stond Fc Heijbra sterk op het veld. Na een overtreding op het middenveld legde harry B van ca. 30 meter aan en schoot de bal snoeihard achter de keeper. D’n Hoan deed snel iets terug. Binnen 5minuten was de stand weer in evenwicht.
Fc Heijbra bleef geconcentreerd wat meteen weer leidde tot een treffer. Ook daarna werd er goed gevoetbald en werd de belangrijke 3-1 nog voor rust gemaakt.
Voor het verdere verslag plus persoonlijke toelichtingen zie verder!

Na de rust leek Fc Heijbra niet bekomen te zijn van de warme thee. Want door zwak voetbal kon D’n Hoan de aansluitingstreffer maken. Gelukkig herstelde Fc Heijbra zich op tijd waardoor de 4-2 en 5-2 het mooie voetbal compleet maakte. De eerste overwinning voor het duo Jorg v. L en Toon de R is een feit.

Wat ook een feit is, is dat Fc Heijbra nu de koppositie heeft ingenomen. Vrijdag wacht een beladen duel tegen Fc van Houtum. Van Lokven zal zorgen dat zijn mannen weer voor 120% op scherp staan.

Man vd Wedstrijd: Harry (c)

Download hier het wisselschema en de persoonlijke toelichtingen!

Typ linksboven de gevraagde 3-cijferige code in, wacht 45seconden, en druk op de knop downloaden! succes!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: