Fc Heijbra – v Houtum

Van een van onze verslaggevers. Vinkel. Vrijdagavond om 20.00uur startte de zomeravond competitie wedstrijd tussen Fc Heijba en V. Houtum. Door een vroege en late goal wist V. Houtum de wedstrijd naar zich toe te trekken.

Fc Heijbra begon heel slecht. Binnen 5minuten stond het al tegen een achterstand aan te kijken. De bal werd niet goed weggewerkt in en om de 16 waarna een zondagsschot via de binnenkant van de paal het doel in ging. Daarna werd er alles behalve hoogstaand voetbal gespeeld. Fc Heijbra was veelste gehaastig terwijl V. Houtum achterover leunde en met lange ballen hun aanvallers constant bereikte. Beide teams kregen een aantal kansen. Deze werden of om zeep geholpen, of goed keeperswerk stond een goal in de weg.

Roy P werd met rust gewisseld. Zijn tegenstander deed hem koppijn bezorgen. Met Ron C als vervanger werd van hem geëist deze spits onschadelijk te maken. Coach J. van Lokven moest hem er een keer op wijzen dat het zijn man was. Daarna kreeg de spits geen meter cadeau meer. Met Rob v L. voorin moest er meer stootkracht komen. Doordat hij een goede verdediger tegen zich over had staan, werd hem het voetballen onmogelijk gemaakt. In de 2e helft werd er een stuk beter gevoetbalt door Fc Heijbra. Er kwamen ook wat kleine kansjes. Helaas stonden we telkens net niet op de goede plaats. In blessuretijd kreeg Ron B de opgelegde kans om ons naar de verdiende gelijkmaker te schieten. Ipv door te lopen koos hij ervoor om de bal in één keer op zijn slof te nemen. Menig mensen telde hem al, maar het schitterende schot dwaalde net langs het kruis af. In de tegenaanval schoot V. Houtum de 2-0 binnen en was de wedstrijd gespeeld.

Mannen, we moeten de komende 2 wedstrijden, 6 punten halen. Dit is een verplichting, anders zal ook dit jaar Fc Heijbra een bijrol gaan spelen in het vinkelse zomeravond voetbaltoernooi.

Download hier het wissel en persoonlijk commentaar bestand.

Man vd wedstrijd: onbekend

Advertenties

One Response to Fc Heijbra – v Houtum

  1. Johnb321 schreef:

    While think this kind of Real estate property industry hope against hope turn back in the positive course? Or maybe can it be at a standstill very young to tell? We’re glimpse many terracing property foreclosures modish cdafegkcaded

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: