Fam. van Grinsven doet het weer!

Afgelopen zondag, 20 mei 2007 vond op sportpark De Zwaan voor de 25ste maal het hoog aangeschreven familie toernooi plaats. Met 14 deelnemende families en goed weer, zou het ook dit jaar weer een fantastisch toernooi worden.

In poule A stonden grote familienamen zoals van Lanen, van Grinsven en Aarts bij elkaar in de poule. In poule B moesten Leeyen, vd Berg en Konings de scepter zwaaien. In poule C zou het gaan tussen van Dijk, vd Braak en Korsten.

In poule A wonnen de grootmachten van elkaar. Zo won van Grinsven van van Lanen. Van Grinsven verloor van Aarts, terwijl Aarts weer verloor van Van Lanen. Het was dus belangrijk om te winnen van de kleintjes! Van Lanen liet punten liggen waardoor Aarts als poule winnaar door en Van Grinsven als beste nummer twee de halve finales mocht beginnen.

De halve finales, Aarts – vd Berg en Korsten – van Grinsven, waren echte trillers. Zo moesten beide gaan verlengen. Van Grinsven toonde veerkracht door met rust een 2-0 achterstand, in de laatste minuten weer weg te werken. In de extra tijd maakte spits J. Donkers het verschil en schoot de beslissende treffer binnen. Aarts tegen vd Berg moest beslist worden met strafschoppen. Evvc 1 spelers R. vd Berg, en H. v. Santvoort misten de penalties waardoor Aarts de finale binnendrong.

In de finale stonden Aarts en van Grinsven wederom tegen elkaar. In de poule wedstrijd verloor van Grinsven nog ongelukkig met 2-0 maar in de finale waren de rollen andersom. Met een 3-1 overwinning mochten zij wederom de beker en wisseltrofee mee naar huis nemen.

Mocht volgend jaar van Grinsven zich wederom tot kampioen kronen, dan mag men de wisseltrofee behouden!

Voor foto’s en verslag kun je ook terecht op de website van E.v.v.c.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: