Evvc 1 – 2 in Amsterdam!

Evvc LogoVinkel, 03-06-2007. Afgelopen weekend stond het jaarlijkse weekendje weg met de selectie weer voor de deur.

Met goede moed vertrokken we omstreeks 2uur richting de Amsterdam Arena alwaar we onze wagen zouden parkeren. Tot aan het parkeren ging alles vlot. We dachten dit weekend een goed georganiseerde opzet voor de kiezen te krijgen. Dit bleek al lang een broodje aap gedachten. Eerst al een halfuur op het station van Amsterdam Bijlmer gewacht, toen de eerste tram nemen. Ohnee, volgens Dennis was dat niet de goede! De foto’s van het weekendje zijn toegevoegd! Update: 06-06-07; Zonet wat foto’s van ijsblokje ontvangen en reeds toegevoegd!

De 2e tram zou ons dichter bij de eindbestemming moeten brengen. Het leek allemaal nog goed te gaan, ook zelfs toen we de bus instapten. Daar bleek dat we de verkeerde kant opreden. (lees: verder van onze eindbestemming af!) Goed, zoiets kan gebeuren, dus daar werd niet teveel ophef over gemaakt. Eindelijk de goede bus die ons bij het vondelpark afzetten. Ons hostel bevond zich aan het vondelpark. We dachten dus bijna onze eindbestemming bereikt te hebben. Wat bleek, we stonden helemaal aan de andere kant van het Vondelpark. Voor diegene die het niet kennen. Dit is een megapark. Nadat we een halfuur door het park geslenterd hadden en 10x de weg gevraagd te hebben kwamen we aan bij ons hostel! StayOkay! Of hoe heet het ook alweer JP?

Even onze spullen uitgelaaien en lekker een pintje achteroverslaan. Gelukkig hadden we nog niet veel gelopen (lees: cynisch) dus maakte het lopen naar de geweldige boottocht niets uit. Het was heel leerzaam en ook het bier smaakte naar behoren.

Omdat Rob jarig was mocht hij de weg uitstippelen. Dat wat wij natuurlijk allang wisten, was dat hij met alle geweld op ‘de wallen’ afging! Natuurlijk gingen wij daar met alle liefde heen. Na 10slikhoertjes, 5heroïnesletjes en 20 P.I.M.P’S gezien te hebben gingen we op weg naar het Leidseplein. Daar was het niet mogelijk om een plaatsje te vinden, dus splitste we op in groepjes. Jong en Oud. Alleen Rob v. L voelde zich geroepen als jonky met de ouwe garde mee te gaan. Maar uiteindelijk kwamen we met zijn alle weer bijeen bij het Cooldown Cafe.

In het Cooldown Cafe stonden veel puta’s en chickies die ons de ogen en piemels tekort deden komen. Sommige gingen al betijds terug naar het hostel, andere gingen met meiden mee naar n kamertje! Ron en Harry willen niet zeggen wat ze gedaan hebben, maar ik blijf er bij dat het om n ketaminehoer ging. Dus betaalde seks voor die 2 gozerts..

Zaterdagmorgen dienden we om 10:00uur te ontbijten in het hostel. Uit bronnen blijkt dat niemand is komen opdagen. Dus hier verder geen mededelingen over. Tot half1 mocht je zelf je tijd indelen. De één ging voetballen in het vondelpark, de ander ging een terrasje pikken!

Om 2uur stond een pooltoernooi op de planning. Helaas heb ik niets van het woord toernooi meegekregen. Mede door de goede organisatie! Merci! Bijna iedereen was best duf en er werd ook langer niet door iederen gepoolt. Na een paar uur rondgehangen te hebben zijn we daar weggegaan en mocht ieder zelf weten waar hij heen ging. Luudje blijkt zijn tijd nuttig besteedt te hebben bij een hoertje. Aldus Jurgen.

’s Avonds stond het onbeperkt spare-ribs eten op de planning. Iedereen natuurlijk met lege magen daar op af. Het was volgens mij bij de bediening niet duidelijk dat het onbeperkt was. Op z’n 35st (leeftijd Opa Neelen) werden borden uitgeserveerd. Gelukkig had iedereen toch redelijk zijn maag gevuld om een goede bodem te leggen voor de avond. Ook zaterdagavond werd in groepjes gelopen en gezopen! Wederom belandden we allemaal in het cooldown cafe, m.u.v. Jurgen, Teuntje (piew piew), Bouwer, Luudje en Theo. Volgens Roel zijn ze naar de hoeren geweest. Ik neem afstand van deze bron, waarheid kan niet gegarandeerd worden.

Ook zonder hen kwamen we ogen tekort. Dieptepunt van deze avond was wel het arme meisje van 14!!!! Ze was illigaal naar nederland gehaald door n KUTwijf om zich hier te laten palen voor geld. Ze was gvd 14 en kon geen woord nederlands of engels.

’s Nachts terug in het hostel moesten Anton, Roel en Ron B zich weer als kleuters opstellen door matrassen uit andere hotelkamers te halen. Pippin’ heeft nog steeds rugpijn van het slapen zonder matras.

’s Morgens werd niets meer genuttigd bij het hostel. Ieder zat nog goed vol van het bier en het slechts 3-4 uur slapen. Door nu wel slim te handelen pakte we de taxi (€ 6,- pp!) en stonden we binnen 10minuten weer bij de parkeergarage.

Omstreeks 1uur waren we terug in Vinkel waar we nog op een kopjesoep met een broodje getrakteerd werden door onze sponsor ‘Den Driehoek’. Bedankt!

Wist u dat:
Jurgen last had van een schrale kont. Wij hebben hem ’s middags alleen richting wallen zien lopen. U vult het verder zelf maar in.
Roy P zijn naam wederom faam heeft aangedaan door telkens als laatste terug te keren bij het hostel.
Theo heel het weekend niet zichzelf is geweest. Mede doordat hij zijn lievelings chaq DRUM niet kon roken.
Ron C drie dames heeft gepakt. De eerste bleek HIV te hebben waar Ron van op de hoogte was dus binnenkort zal de politie wel op de stoep staan na aangiftes van 2 meisjes uit A’dam.
Ron B verpleger wil worden. Maar tot die tijd is hij nog gewoon een tentstok!
Twan ook gezoend heeft!
Neelen zich verantwoordelijk voelde voor de jonge jongens. Maar hij vraagt zich af wat er met de jeugd van heden is.
We blij zijn dat Antwan maar één nacht bleef. Hij pikte namelijk alle vrouwen in.
Ron, Maarten, Huubje en Dennis ruzie hadden met dat KUTwijf die zich als pimp voordeed voor dat meisje van 14. Zij moesten vrezen voor hun leven, nadat met glas gedreigd werd.
Jan Pennings nog steeds de naam van het hostel niet weet! STAYOKAY JP!
Teuntje telkens voor zijn leven moest rennen met al die kogels om z’n oren – Piew Piew Piew Piew!!
Het snookertoernooi wel degelijk goed geregeld was, probleem was dat porkus er de ballen, net zoals normaal, niet inkrijgt! Gelukkig de keu wel!
Ron C geneuqt heeft met een a’damse slet op een stel treden. Hij wou altijd al een stapje omhoog!

Vult u nog gerust ´wist u datjes´ aan met een reactie!! worden meteen toegevoegd!

Klik op de foto voor een vergroting!Advertenties

14 Responses to Evvc 1 – 2 in Amsterdam!

 1. Doc. schreef:

  Wist u dat het snookertoernooi wel degelijk goed geregeld was, probleem was dat porkus er de ballen, net zoals normaal, niet inkrijgt!

  lullo

 2. Jorginho schreef:

  U heeft gelijk, de ballen niet MAAR de keu gelukkig wel! 🙂

 3. Shady schreef:

  ligt het aan mij of zijn deze foto’s erg donker.. zie er maar een paar goed!
  wist u dat ik blij ben dat mijn foto van vrijdagavond er niet op staat!
  althans.. ik heb ‘m niet gezien 🙂

 4. Jorginho schreef:

  Voor de kwaliteit van de foto’s verwijs ik u door naar dhr. Roy P.

 5. Sees schreef:

  Dat hebben wij weer goed geregeld Shady! Haha..

 6. cappes schreef:

  wat een leuke verhaal en fotos

 7. ijsblok schreef:

  Mooi stukste.. In Valkenburg GVD allemaal foto’s maken!

 8. Roy P schreef:

  ik was zelf ook niet zo super zuiver dus hoe wil je dan zuivere foto’s krijgen meneer shady??:D

 9. Jorginho schreef:

  voor het vriendenweekend neemt ijsblok een fotocamera mee, is de kwaliteit vast stukken beter.

 10. Shady schreef:

  ik weet wel hoe dat kan.. jij was niet zuiver maar jou telefoon wel, dus krijg je niet zuivere foto’s, net zoals – * + = – DUS dé oplossing in dit geval is een niet zuivere telefoon dan moet je wel zuivere foto’s krijgen, net zoals – * – = + !!!! snapte!

 11. Shady schreef:

  en manne veel plezier komend weekend, laat volgende week die verhalen maar komen!

 12. Jorginho schreef:

  mooi gesproken shady 🙂

 13. Doc. schreef:

  Eehj man..die datum boveaan klopt nie ist wel..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: