poule-indeling Xanadu beachvoetbal 2007

Aanstaande zondag staat het beachvoetbal van Xanadu weer op de agenda. Om jullie even wat wijzer te maken is hier het speelschema alsmede de groepsindeling te vinden! (over de indeling valt niet te corresponderen!)

Leden van RNDT dienen hun groene polo mee te nemen om als team-outfit te kunnen fungeren!

Vinkel 1: Heijbra 1:

Roel H Maarten C
Roy P Jorg L
Ron C Joris D
Anton B Harry (bles)
Joey N Rob D
Chiel B Twan G
Mark V Cees B
Rob L Martijn C

Het speelschema

Voor degene die problemen hebben met het openen (ploeg)! Heijbra speelt hun eerste wedstrijd om 11:00uur. Vinkel zal zijn opwachting om 12:00uur maken!

Advertenties

5 Responses to poule-indeling Xanadu beachvoetbal 2007

 1. Joey v N schreef:

  Omdat Jorg een slechte verliezer blijkt en dus geen uitgebreid verslag maakt van dit toernooi zal ik het deze keer maar overnemen:

  Het eerste team (Heijbra moest reeds aantreden om 11u) dit tot grote onvrede van de personen die de avond ervoor zijn wezen stappen.
  Heijbra wist in deze eerste partij zijn naam hoog te houden en de eerste in de reeks van 4 wedstrijden te winnen (Sjapoo, Sjapoo!) Het andere team (lees: Sterrenteam) had behoorlijk wat druk op de ketel staan, dit omdat zij een derde plaats van vorig jaar hadden hoog te houden, en deze bovengenoemde mochten aantreden in de arena om het klokje van 12u. Na 11 minuten hard bikkelen was het ploeg alias de schoefel die in de laatste minuut alsnog de winst aan de kant van vinkel bezorg. Omdat hij op subtiele wijze de bij hem zo bekende keeper wist te verschalken. Natuurlijk moet er ook vermeld worden dat wij bij wijze van spreken met een 10-0 achterstand begonnen te voetballen omdat wij Vinkel op onze shirts hadden staan en blijkbaar konden de scheidsrechters dit niet zo waarderen en gaven dan ook de voorkeur aan Heeswijk. De shirtjes voor volgend jaar zijn dan ook al besteld met de welgemeende tekst Heeswijkenaar in Hart en Nieren!
  Na een paar zenuwslopende poule wedstrijden incl. duw- en trekpartijen en natuurlijk de typische vinkelse scheldpartijen richting de scheids. Was het tijd voor de laatste poulewedstrijd Rob ‘de beer’ van Lith kon zich bij dit partijtje niet inhouden en wist op prachtige wijze het leer op enkele centimeters langs de scheids te manouvreren! Gevolg hiervan was dat deze 120 kilo wegende zwaargewicht was uitgesloten voor verdere deelname van het toernooi.
  Team vinkel stond er nu helemaal alleen voor zonder wissels maar nog altijd met een uitmuntende conditie. Wisten zei de laatste wedstrijd in de poule te winnen en dus te plaatsen voor de kwartfinale. Team Heijbra wist zich door goede inzet ook te plaatsen bij de laatste 8. En toen kwam het getergde moment van wachten, tegen wie kwamen we uit in de kwartfinalen. En het verlossende woord kwam uit de stadionspeaker en galmde door de bossen van stanserhorn dat Team Vinkel tegen Team Heijbra uitkwam in de kwartfinale! Wat een wedstrijd en dat al zo vroeg in het toernooi maargoed. Beide teams gingen vol voor de winst en dat bleek ook uit de partij. Maar voor menig voetbalkenner was het al snel duidelijk dat Team vinkel (Roel, Ploeg, Joey, Mark en Ron C) aan de winnende hand was. En dit drukte zich dan ook uit in de toch niet de minste score: 3-0 voor team Vinkel! (2x was het Mark die het net trof en 1x Joey die op magnifieke wijze de keeper (Maarten Coppens – 0613749117) op het verkeerde been zetten!(Hiep Hiep Hiep HoerA!)
  Dus het was uiteindelijk toch het beste team dat mocht aantreden in de halve finale tegen Gebr. Dijkhoff, omdat wij inmiddels zwaar gehavend waren en dus niet topfit aan deze wedstrijd konden beginnen zonder wissels, hadden we in de verlenging net de pech dat hun 180 wissels hadden en wij 0 (zegge: NUL). Al met al een mooi toernooi en wat betreft het team Vinkel gaan wij volgend jaar gewoon winnen.

  Ik wil jullie allen graag bedanken voor jullie aandacht en groet jullie van harte!

  Hoogachtend

  Dhr ir. J van Niftrik

 2. cappes jr. schreef:

  netjes niftrik! van lokven haha

 3. Joey schreef:

  een goede verliezer zou deze comment onvernemen en verwerken in een post! 🙂 Jorg ik zie hem straks wel verschijnen bovenaan in een nieuwe post

 4. Roy P schreef:

  shapoo shapoo!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: