Wie is deze voetballer?

Goed, nu er 3 maal een foto verschenen is, en ook snel geraden is heb ik besloten het ietswat aan te passen. Waar voorheen het shirt van de speler te zien was, zal dit niet meer het geval zijn! Stand: Toinen 2; Sees 1. (lees: wie het eerst raadt, krijgt het punt)!

Advertenties

2 Responses to Wie is deze voetballer?

  1. ijsblok schreef:

    Željko Kalac (Sydney, 16 december 1972) is een Australische voetballer van Kroatische afkomst die sinds 2005 onder contract staat bij AC Milan. Hij speelt als doelman.
    Kalac begon zijn profloopbaan bij Sydney United (1994-1995, 1996-1998). Tussen zijn twee periodes bij deze club speelde hij een seizoen voor het Engelse Leicester City FC (1995-1996). Van 1998 tot en met 2002 speelde Kalac in Kerkrade bij Roda JC. Via Roda kwam hij terecht in Italië, waar hij onder contract stond bij AC Perugia. Nadat de club naar de Serie B was gedegradeerd en er interesse bleek te zijn van AC Milan, maakte Kalac de overstap naar Milaan. Bij AC Milan is hij tweede doelman achter Dida.

  2. Jorginho schreef:

    En wederom mag Ijsblok alias Toinen een puntje bij zijn totaal zetten. De moeilijkheidsgraad zal nog verder omhoog moeten blijkt!! HOND

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: