T kos nie kojjer met Rndt

De vakantie nach Bulagarije! Just fakking relaxed you wanker! Het was echt een megaaa vette vakantie! Waar ik mijn twijfels had bij het uitgaan in Bulgarije, waar het eten misschien minder zou zijn en of er wel chicks waren?! Nou; het uitgaan was zo fakkin goed, het eten was spotgoeiekoop en nog lekker ook en die Zweedse wijven zijn wel zo godnondeju hoerig dat het me alles meeviel! Tania, for you I have some text in Bold. Like this!! And don’t forget to gives us a comment!

Klik hier voor de vakantie foto’s van Bulgarije 2007! 

Donderdag 5 juli van het jaar 2007 vertrok het vliegtuig vanaf Schiphol richting het Bulgaarse Bourgas. Waar de meeste al ooit gevlogen hadden, was dat niet het geval voor Ron de Kutyup. Nope, ik wed dat hij nog meer zweet losliet dan dat er water aan boord was. Hij werd nog witter dan de benen van jordy. Kunt u nagaan. Gelukkig kwamen we heelhuids aan in Bourgas en vertrokken we per bus naar ons hotel. Naja een ander hotel want in de bus kregen we te horen dat bij ons 2e hotel (waar ons eerste hotel al overboekt was) de stroom voor een deel uitgevallen was. Daar konden we dus niet terecht. Dan maar naar Christel (hengst) Park! Were the lovely Tania works!
Aangezien we daar om half 2 aankwamen was er weinig tijd om de bedden op te maken. We deden snel douchen en omkleden om daarna de stad in te gaan! Waar we nog wat onbekend waren en onze weg moesten vinden. We gingen dan ook zomaar ergens zitten en daar bleek het nogal saai te zijn. Dus een discotheek in! We kwamen bij de XL uit. Al snel werd er contact gelegd met brabantse dames. Deze dames brachtten hun nacht samen door met de gespierde Joringho en de scheerschuimende Coppes!

De volgende dag moesten we al weer om 10.45 klaarstaan voor een intro van Beachmasters. 2 vakantiegasten lieten dit achterwegen. Andere werden uit hen bed geroepen door de wanker Jan-Jaap! Met een tikkel tegenzin gingen zij toch mee.
Deze avond hadden we meteen een kroegentocht om toch enigsinds kennis te maken met alle kroegen en discotheken waar de place 2 be is! Met een aantal kakkies en lampjes werd de kroegentocht best gezellig. Gezang over en weer deed de stemming te goed!

Zaterdag stond in het teken van het BIERSPEL VAN DE EEUW! Bierspel van de eeuw zul je denken?! Omdat het huidige bierspel een grondige verschoning nodig had, besloten we opdrachten toe te voegen. Wat info tussendoor: ’s Middags in het zwembad hadden we al z’n best gevoetbalt en het engels vrouwtje wat aan de kant lag was al meerdere malen nat geworden en dus very pissed off! Begint het licht al te branden?! Markie V kreeg de opdracht toegediend om een bommetje cq BOM los te laten op dat engels vrouwke! Heel het hotel klapte van zacht naar harder (het zelfde als bij een vrijetrap) en mark naam een aanloop…. ENNNN FLASHHHHHH heeelll dat wijf zeik en zeik nat! Je had haar, ons en het barpersoneel moeten zien. Er rolden nog meer tranen over de wangen dan toen Yup in het vliegtuig moest zweten! Tania our beergame was fucking RELAXED, with the bomb of Mark.

Zaterdagavond was vooral een bijkom avond (voor sommige). De avond zelf was best slap. We waren best moe en wisten niet goed waar we heen moesten. Daarna zijn we maar wat gaan rondbonjouren tot dat we bij een karaoke terecht kwamen. Heel de toko stond op z’n kop toen wij kwamen. Damn does Ajax lads sing very hard! Whaaa respect aan ons! Na betaling van 10lev (5eurooo) mocht KutYup een liedje zingen. Dat ie dan een fatsoenlijk nummer kiest, nein hij koos voor pretty woman van roy orbison. Een anti meezing nummer! Helaas mochten we niet nog meer nummers karaokizeren dus gingen we door met waar we zelf bezig waren! Jajalalalala Ajax Amsterdam!!! De serveerster kwam meerdere malen vragen of we wat stiller wouden zijn! NOTTT!

Zondag We besloten om naar het (op een na mooiste) aquapark van Sunny Beach te gaan! Bedankt yup dat we naar deze mochten gaan!! Waar Cappes, Shady, Hoas en consorten wat deden rusten zag ik Yup, Poas, Anton en Krijger wel 100x van die hoerige glijbaan gaan. ’s Avonds kwamen we tot een ontdekking dankzij Beachmaster’s Coctailnight! Iceberg! Er stond daar een band te spelen van daar kun je wel 100x van klaarkomen. Die muziek die die gasten speelden was gewoon te goed! Dat bleek ook van onze (afzonderlijke reacties) Jorginho had tegen Poas gezegd dat hij deze band wel op zn bruiloft wil(mocht deze ervan komen, maar even losdaarvan) waar ook Poas dat tegen KutYup gezegd had en deze op zijn beurt het ook tegen Antonio gezegd had. Samen met de engelse op het podium springen was een ervaring om nooit te vergeten!!!

Maandag dus meteen weer terug naar de Iceberg. Het was nog best vroeg en vrij rustig dus Jorginho en KutYup stelden voor om eerst ergens anders heen te gaan. Andere dachten dan daar anders over. Daar is Jorginho ze nog steeds dankbaar over. Er waren zweedse wijven binnen die opeens alle kleren uitdeden en daar nog in hun string stonden te dansen. De staafmixers moesten overuren maken kan ik je wel vertellen!! Daarna zijn we naar L’azur gegaan. De grootste discotheek van Sunnybeach. Hier voelden we ons echter niet thuis.

Dinsdag avond was er wederom een kroegentocht. Nu aan het andere gedeelte van het strand. Er waren veel meer nederlanders. Ook nu moesten we ons als Ajacieden laten horen. Daar waar de kakkies niet blij mee waren. De sfeer leek even wat grimmiger te worden. Maar gelukkig vielen er geen gewonden. Maar toch klinkt het nog steeds lekker: Helemaal niets in Rotterdam; En we zwaaien met z’n alle naar de (bad)kuip!
We eindigden in de Lazur. Waar we de avond ervoor ook al waren geweest. Maandag avond was er al gewzommen in het grootste uitgaanscentrum van Sunnybeach. (voor de snuggere; er was dus ook een zwembad bij!) Waar het maandag allemaal zonder problemen was verlopen, bleek dat dinsdag niet het geval.

Krijger en Coppes meende Markie in het water te gooien. Zonder bewust zijn van het feit dat hij wel eens een telefoon op zak kon hebben. En foeppp.. daar ging markie, MET TELEFOON! Hij was godsgruwelijk vals kan ik je wel vertellen. ’s Nachts toen Hoas en Jorginho thuis kwamen lagen alle kleren van Krijger en Cappes zeiknat in een hoek. Markie had al hun kleren in het water geflikkerd. Dat was nog niet alles. Mark was al bezig geweest Krijger en Cappes te besproeien met Scheerschuim. Dat konden Hoas en Jorginho ook niet laten en hielpen zonder problemen(tot nu toe) mee. haha!

Woensdag was de laatste ‘hele’ dag die door markie, cappes en Krijger vooral in het teken stond naar het zoeken van een dierenwinkel. Helaas voor hen, maar gelukkig voor Hoas en Jorginho bleek er geen één te zijn op Sunny beach. Uit verveling zijn ze toen dus maar foto’s van mooie, minder mooie, lelijke chicks en etalage poppen gaan maken. Moet iets wanne!

Onze laatste avond. Deze brachten we eerst door in het heineken house waar Georgemore met schitterende muziek zo de hele toko vol had! Daarna nog naar de Iceberg om nog naar wat live muziek aan te horen. Vele zaten er voort doorheen en gingen dus betijds naar huis.

Donderdag werden we om 14.00u opgehaald. Aangezien wij de eerste waren en we dus nog langs meerdere hotels moesten sprake we af om de klappen bij ieder meidje dat in de bus kwam, dat met een van ons gekust ed. had. Ik kan je zeggen, bij ieder hotel werd geklapt ghehe!

Op het vliegveld nog wat problemen met roel z’n Bom cq. aansteker. Deze mocht onder geen beding mee het vliegtuig in. En ook wel logisch! Maar ook weer een akkefietje in de trein. Kutyup was vergeten een kaartje te kopen. Het geen hem eigelijk op een boete zou komen te staan. Na onderhandelen met de conducteur moest hij met zijn broek naar beneden (lees: broek op zijn knieen) van de ene kant van het treinstel naar de andere kant rennen! hahahaha Masterlijk!

Een heel verhaal. Maar om een lang verhaal kort te maken. HET WAS ECHT SUPERRR VETTT IN BULGARIJE!!!

Wist u dat:
*Joris het verschil niet zag tussen een worstenbroodje en een telefoon. Hij had namelijk de telefoon van cappes in de magnetron op gewarmd. Rip telefoon!
* Engelse vrouwen niet van bommetjes houden.
* Poas zijn charrel moest laten zien in het zwembad
* Je het best meteen kunt Neuqen
* een condoom op zak veel waard is
* Kadavers ook van seks kunnen houden.
* Zonnebrandolie pijn kan doen in de oren!
* Ook al staan de feyenerds met 1-0 voor. Ze toch wel met 4-1 verliezen!
* Een blow-job bij de hoeren 80 lev (4oeuries) kost!
* Sigaretten goedkoop zijn
* Een halve liter bier € 1,- kost
* Er wijvenzakken zijn die alleen maar Heineken drinken.
* Er naar mijn mening nog nooit een conducteur iemand in zijn blote charrel door de trein heeft laten lopen
* Krijger 2 telefoons gemold heeft.
* Markie geen seks meer met de kadaver mocht hebben omdat hij met een nog lelijker meidje zoende( kadavers woorden)
* Markie en Jorginho Internationale zoeners zijn!
* Rob van Lith spijt heeft dat hij niet meeging
* Markie in zijn blootje een munt moet gaan zoeken die niet in het zwembad lag
* Narris geen blaren heeft opgelopen. Hij zweeft over de weg
* Na 24.00u porno op tv te zien is!
* Vennegoor of Hesselink naar Ajax gaat
* Shady niet van boottochten houdt
* Jorginho gewonnen heeft met het meeste scheiten
* Dat geen bloemen waren
* Als je met bierspel geen ja of nee mag zeggen je problemen hebt. Tenzij je er Ja-apie Stam of Nee-derland van maakt ghehe!
* Coppens graag in het zand rolt!
* Tania had to cry when we leaved!

Voor wist u datjes reageer!!!

Advertenties

15 Responses to T kos nie kojjer met Rndt

 1. cappes schreef:

  wist je dat shady weer verlangt na het bouwen van een carnavalswagen

 2. Doc. schreef:

  Joris graag met kleine mannekes speelt..die hm vervolgens rippe..

 3. Doc. schreef:

  Wist je dat Shady ‘de Walrus’ Clement de rol van Free Willy, Moby Dick en Flipper in een handomdraai kan overnemen..

 4. Doc. schreef:

  Wist je dat Cappes het, in tegenstelling tot Jorginho en MarkieV, liever bij wijve uit verre Dinther houdt..

 5. cappes schreef:

  wist je dat yup liever een bult gaat rije dan met een vliegtuig naar bulgarije!

 6. Shady schreef:

  excuse me darling, how would you like to suck my balls?

 7. Shady schreef:

  wist u dat 15 glazen tequila evenveel is als een fles van 0,75 liter.. even aannemen dat er 5 cl. in een borrelglaasje past (zit ik hier goed barmannen?)

 8. Jorginho schreef:

  damn you’re right shady!

 9. cappes schreef:

  shady je zit helemaal fout in een borrel zit maar 2 cl duss je hebt niet zoveel op als je denkt maar toch is er een goed begin met 15 borrels

 10. Shady schreef:

  jaa ik vond het ook wel heel veel.. zou eerder in het straatje coma zuipen passen.. nja was toch lekker.. volgende keer maar grotere glazen pakken dan fzo

 11. kim schreef:

  condooms op zak lijkt me zeker geen overbodige luxe 😉 haha

  enne kadavers? is het weer iets brabants offe is het iets waar wij niets van mogen weten 😉

  xxx

 12. ijsblok schreef:

  kadavers hebben ze overal.. maar wie de neuk is kim?

 13. Dennis schreef:

  Ik kom net terug uit bulgarije (A) kwam hier toevallig terecht maar ik wilde even medelen dat je bent afgezet door die hoertjes!! 😉

  Wij mochten voor 20 lev (10euro) een blow-job in onvangst nemen..

  Oh ja, dr waren (om het op zijn brabants te zeggen denk ik:P) kei veel brabanders.. en ik kom uit groningen 😉

 14. Jorginho schreef:

  jaahh wij waren te vroeg denk k. Bij ons waren er niet zoveel brabanders!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: