11 jaar en verdomd snel!

Af en toe krijgen we hier lucht van heel opmerkelijke nieuwsberichten die we uiteraard graag met jullie delen, maar dit bericht slaat echt alles! De politie van Louisiana heeft een 11-jarige jongen en zijn ouders gearresteerd nadat zoonlief een politieachtervolging had veroorzaakt waarbij snelheden van meer dan 160 km/u werden gehaald.

Dit is op zich al bijzonder nieuws, maar het wordt nog gekker: de jongen bleek al 6 maanden met medeweten van zijn ouders in hun SUV te rijden.
Hij had eerst zijn gehandicapte vader bij het ziekenhuis afgezet, waarna hij de politie achter zich aan kreeg omdat hij te hard reed. In plaats van te stoppen trapte het jong het gaspedaal wat dieper in, passeerde een paar auto’s door de berm (handig, zo’n SUV) en drukte andere automobilisten van de weg.
Uiteindelijk ging hij van de snelweg af om te stoppen bij de Burger King, waar zijn moeder werkte, waarna hij aangehouden kon worden.

Zijn ouders van 46 en 32 kregen uiteraard ook een aanklacht aan hun broek. De jongen is onder voogdij van een tante geplaatst.
 (bron: MSNBC, via Jalopnik) Helaas geen beelden!

Advertenties

2 Responses to 11 jaar en verdomd snel!

  1. shahab schreef:

    hahaha goeie lol van waar heb je dit gevonden ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: