Clublied 010

De lama’s hebben onlangs een nieuw clublied voor de kakkerlakken uit 010 gemaakt! Check ‘m hier!

9 Responses to Clublied 010

  1. johan schreef:

    Je bent zeker zon ajax mongooltje

  2. Jorginho schreef:

    Zoals de meeste in Nederland ben ik inderdaad voor de meest historie rijke club van ons Land! Voor itelo’s als jou: AJAX dus!

  3. tascha schreef:

    meet historie rijke?

    Je weet toch hopelijk wel dat dat een leugen is he? Sparta is nog steeds de oudste club van Nederland dus ookal vind je rotterdammers irritant dat is toch iets wat zij hebben en amsterdammers niet.

  4. Ploeg schreef:

    rotterdammers??kakkerlakken bedoel je??dat is die club die al die oud (profs)opkoopt tog??

  5. Jorginho schreef:

    Weer zo’n kakkerlak die denkt slim te zijn. Door te zeggen ‘meest historie rijke club’ betekent niet dat het de oudste club is, maar met de grootste historie. Mag ik het even aanhalen: Feyenoord; 1 Europacup WHO??? Psv; 1 Europacup WHO!! AJAX; 4 Europacup’s!! Succes sukkeltjes!!

  6. Ooh Eindhoven schreef:

    Haha, jullie ajacieden denken allemaal nog in het verleden! Wakker worden! We leven in 2008 en de laatste jaren heeft ajax niet veel meer gebracht voor jullie!

  7. Ploeg schreef:

    volgens mij zijn de laatste jaren ook verleden??sukkel

  8. wil schreef:

    Ey ploeg, lillike natnek, je snapt best wat hij bedoeld en je zult hem nog gelijk moet geven ook want PSV is gewoon beter de laatste jaren, Maar ik denk dat die tijden vast nog eens zullen veranderen. Of wij dat nog ooit meemaken is een tweede!!!!!

  9. Jorginho schreef:

    heel snel wil! Let maar op! AFCA CBS

Plaats een reactie