Kandidaat penningmeester

Dankzij de zeer oplettende Ploeg kan ik dit stuk tekst hier publiceren. Helaas zal geen naam genoemd worden wezens mensenschending. Maar goed, kijk snel verder om het stuk te lezen!

Tegen wie kijk je op?
Met andere woorden wie is je idool? Nou ben ik van mening dat je vooral je eigen ding moet doen, en niet het reeds door iemand anders geplaveide pad moet bewandelen. Eigenlijk kan ik dus geen idool hebben! Maar als ik écht een naam moet noemen, dan komt Erik Völler wel hiervoor in aanmerking. Zoals hij de strijd aan is gegaan met de cijfers het afgelopen jaar, zo hoop ik ook te zegevieren!

Wat heb je over voor je actief kader?
Ik kreeg aan het einde van het afgelopen voetbalseizoen het aanbod van een niet nader te noemen hoofdklasser gekregen om bij hun te komen voetballen. Als voetballer in de hoofdklasser leidt je eigenlijk het leven van een semi-prof. Veel trainen en voetballen en ondertussen een mooi (zwart) geldbedrag opstrijken. Door het toetreden tot het (kandidaat)bestuur kan dit dus helaas niet doorgaan. Een redelijke opoffering als je het mij vraagt, maar hierbij moet gezegd worden: ik doe het graag!

Heb je ooit gefaald?
Heel verleidelijk is het natuurlijk om hier nee te antwoorden, maar ik vrees dat dat niet realistisch zou zijn. Het zou dom en onbezonnen zijn om mezelf, en ieder ander, voor de gek te houden door te zeggen dat ik nooit gefaald heb. Aan de andere kant hoeft niet iedereen te weten waarin ik gefaald heb, maar dat is logisch. Laat ik dus maar een kort antwoord geven; ja.

Waarom ben jij nuttig voor de samenleving?
Ik ben nuttig voor de samenleving omdat ik mijn afval NIET scheidt! Door mij (en anderen met mij die hun afval niet scheiden) is er een hele groene branche ontstaan waar inmiddels honderden duizenden mensen hun geld verdienen. Bijvoorbeeld de mensen die hun geld verdienen met groene stroom, mensen die hun geld verdienen met het maken van reclames die zeggen dat je je afval moet scheiden en niet in de laatste plaats de mensen die mijn ongescheiden afval alsnog moeten scheiden. Graag zou ik van deze personen eens een bedankje ontvangen in plaats van altijd dat gezeur dat ik mijn afval moet scheiden; want dat ga ik toch nooit doen!

Waaraan ben je verslaafd?
Bomen knuffelen, het liefst zou ik iedere boom die ik tegen kom willen knuffelen en lieve woordjes toespreken. Vooral van die kleine schattige berkenboompjes zijn mijn favoriet. Als ik op de snelweg rijdt en er een langs de kant zie staan dan trap ik zo hard mogelijk op de rem, om ‘m even te knuffelen. Teder over zijn blaadjes strelen en in de lente zijn bloemknopjes lichtjes masseren. De liefde die je dan van zo’n boom terugkrijgt is het grootste genot van het universum. Met pijn in mijn hart kijk ik dan ook naar spechten die gaten in bomen maken, of duiven die de boel onder schijten. Zoveel disrespect kan ik niet aan!

Welk spreekwoord spreekt je het meest aan?
Ik weet niet of deze mij het meest van alle spreekwoorden aanspreekt maar na enig zoeken kwam ik deze tegen; een mens leidt het meest van de zorgen die hij vreest. Dit is waarom kinderen altijd zo onbevangen kunnen zijn; zij zijn zich (nog) niet bewust van mogelijke zorgen. Dat is ook waarom zoveel mensen alcoholist zijn; je vergeet je zorgen! Aan de andere kant, van zoveel alcohol leidt je ook best veel dus mogelijk zijn het niet alleen de gevreesde zorgen waar men van leidt.

Je beste anti-kater tip?
Heel bijdehand zou je hier natuurlijk ‘niet drinken’ in kunnen vullen. Maar helaas zijn er mensen die niet niet kunnen drinken dus voor hen de volgende tip. Men neme vier middelgrote champignons, één rode paprika, één rode ui en drie scharreleieren. Doe alles (eieren zonder schaal natuurlijk) in een blender en blend het totdat het een soepachtige structuur heeft bereikt. Doe het geheel in een opgewarmde koekenpan en bak het op middelhoog vuur aan beide kanten lichtbruin. Snijdt ondertussen een zacht wit broodje (of twee) open en beboter zowel de boven als onderkant. Leg je gebakken creatie op het broodje en smullen maar. Mocht dit niet helpen, drink dan wat je de vorige avond het laatst gedronken hebt; van de oude wijsheid “begin waar je gister mee geëindigd bent”.

Taal of rekenen?
Taal is fascinerend, maar rekenen is adembenemend. Aangezien ik het komende jaar best veel met rekenen te maken zal krijgen (naar het schijnt) kies ik hier voor taal nu het nog kan.

Zware jongen of Dalton?
Eindelijk een makkelijke vraag! Zware jongens natuurlijk! De daltons zijn een stel koekenbakkers bij elkaar, met z’n vieren zijn ze niet eens opgewassen tegen een cowboy en een hond. De zware jongens daarentegen zijn opgewassen tegen een paar bijeengeraapte witten boorden criminelen, tegen de italiaanse maffia én tegen de hells angels. Wat ik hiermee wil zeggen? De zware jongens kunnen iedereen aan!

Tequila in de kroeg of Whisky en sigaren tijdens pokeren?
Aangezien mijn pokerskills niet echt om over naar huis te schrijven zijn, moet ik het tijdens het pokeren vooral hebben van de whisky en sigaren. Deze zijn dus eigenlijk een must wil ik ‘lekker’ kunnen pokeren. Mijn kroegskills daarentegen (versierskills buiten beschouwing gelaten) zijn heel wat beter. Met veel bier en tussendoor een tequila worden deze zelfs nóg beter. Ik kies hier dus voor tequila, vooral omdat je dan zo’n lekkere citroen krijgt naderhand!

Tatoeage of bungeejumpen?
Bij een tatoeage ben je verzekerd een (lichte) pijn, bij bungeejumpen heb je een kleine kans op een heel erge pijn. Een tatoeage is voor het leven, terwijl bungeejumpen ongeveer 5 seconden duurt. Dubieuze keuze, maar aangezien een tatoeage een verrijking voor het lichaam/leven kán zijn kies ik hier voor de tatoeage.

Advertenties

One Response to Kandidaat penningmeester

  1. tijger schreef:

    Waaraan ben je verslaafd?
    Bomen knuffelen, het liefst zou ik iedere boom die ik tegen kom willen knuffelen en lieve woordjes toespreken. Vooral van die kleine schattige berkenboompjes zijn mijn favoriet. Als ik op de snelweg rijdt en er een langs de kant zie staan dan trap ik zo hard mogelijk op de rem, om ‘m even te knuffelen. Teder over zijn blaadjes strelen en in de lente zijn bloemknopjes lichtjes masseren. De liefde die je dan van zo’n boom terugkrijgt is het grootste genot van het universum. Met pijn in mijn hart kijk ik dan ook naar spechten die gaten in bomen maken, of duiven die de boel onder schijten. Zoveel disrespect kan ik niet aan!

    haha geweldig shady

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: